Slideshow CK

Stemning på havet
forår

Klubhuset

Som I sikkert har bemærket, er vores klubhus et træhus og den slags huse skal have en gang træbeskyttelse/maling med jævne mellemrum og den tid er kommet nu.

Vi kunne naturligvis gå ud og leje et firma til at foretage det nødvendige, men som I sikkert ved er håndværkere ikke gratis og det ville gøre et alvorligt indhug i vores klubkasse.
Vi har derfor valgt at sige, at det er en opgave vi, som medlemmer af sejlklubben, selv skal løfte og derfor har vi aftalt med Puklehvalerne, at de maler alle udhæng onsdag den 28. august og det resterende males lørdag den 31. august af klubbens øvrige medlemmer.
Det er samtidig en mulighed for at møde hinanden under lidt andre former og vi vil naturligvis sørge for at det er de nødvendige forsyninger, så vi samtidig kan få en hyggelig dag ud af det.

Vi regner med, at rigtig mange af jer vil deltage så det ikke er nødvendigt at påpege, at man, i henhold til klubbens vedtægter, er forpligtet til at deltage i den type arbejde og vi glæder os til at se jer:

Lørdag den 31. august kl. 08.00

Der vil blive opsat tilmeldingsliste i klubhuset hvor I bedes skrive jer på så vi har et nogenlunde billede af hvor mange pensler(og øvrige forsyninger) der skal være klar til dagen.