Slideshow CK

Morgensol over havnen
Stemning på havet
forår

Kursus i skibsnavigation 2019/2020 - Duelighedsundervisning.

Kursussted: Klubhus/restaurant i sejlklubben om mandagen, hvor restauranten holder lukket.

Kursus start: Mandag, den 14. oktober 2019, kl. 18.00.

Kursus slut: Mandag den 27. januar 2020 (hvor der afholdes mundtlig eksamen)

Kursusdatoer 2019: 14., 21. og 28. oktober, 4., 11., 18. og 25. november, 02., 9. og 16. december

Kursusdatoer 2020: 06., 13., 20. januar

Alle kursusaftenerne starter klokken 18:00 og slutter klokken 21:00. Samlet kursustimeantal: 39

20. januar  Spørgeaften som slutter med afholdelse af skriftlig eksamen (30 minutter)

27. januar Mundtlig Eksamen, cirka 30 minutter per kursist

Tilmelding: e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller eventuelt til kursusinstruktør Bent Hornstrøm Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Deltagerantal: Max. 16 (OBS: Fortrinsret for Seniorskoleelever)

Pris Sejlerskoleelever: Gratis. Andre medlemmer af HVS: Kr. 500,-

Kursusinstruktør: Bent Hornstrøm.

Kursisterne skal på kurset selv medbringe følgende materialer, som kan anskaffes over nettet og/eller i skibsprovianteringssforretninger:

- Søfartsstyrelsens Søvejsregler, seneste udgave (10. udgave fra 2011). Undlad at medbringe ældre udgaver af bogen.

- Duelighedsbogen fra forlaget Iver C. Weilbach & Co. A/S, seneste oplag (9. udgave sept. 2018) med tilhørende opgavesamling. Undlad at medbringe ældre udgaver af bøgerne.

- Symboler, forkortelser og begreber i danske søkort, som udgives af Kort og Matrikelstyrelsent. Kan downloades gratis på flg. adresse:http://www.duelighed.dk/tutorial_navigation/kort1.pdf.

- Afmærkning af danske farvande, som udgives af Farvandsvæsnet. Kan downloades gratis på flg. adresse: Pub_afmærkninger i danske farvande

- Søkort nr. 102 "Kattegat S-lige del", seneste udgave (maj 2017), som udgives af Kort og Matrikelstyrelsen. PS ikke undervisningskortet.

- Navigationsbestik: Parallellinieal eller kurslinieal eller kurstrekant+linieal samt passer.

- Blyanter, viskelæder og notesblok

Kommunikation: Al kommunikation mellem kursister og instruktør  sker via e-mail.

Hjemmearbejde: Det tager erfaringsmæssigt en del tid at løse hjemmeopgaverne. Regn derfor med 3 - 5 timers forberedelse til hver lektion. Det er vigtigt, at du løser disse hjemmeopgaver for at få udbytte af kurset.

Vel mødt

Sejlerskolen