Slideshow CK

Kalvebodernes bro ved daggry
Morgensol over havnen
Stemning på havet
forår

Vær med i udviklingen af miljøvenlig bundmaling !
Ny bundmalingstype søger test personer / både !

Jeg skriver til jer på vegne af EnCoat ApS. Vi er et forsknings- og udviklingsselskab, som arbejder med at udvikle en miljøvenlig bundmaling til lystbåde. Vi er nu så langt i processen, at vi vil gennemføre en stortest i den forestående sejlsæson. Status, teknologi, performance og detaljer om testen fremgår af vores hjemmeside www.encoat.dk, hvortil henvises. 

Vi har i snart nogle år brugt forskellig locations herhjemme og i udlandet til vores paneltests. Resultaterne har været på en klar forbedringskurve, endende op med en virkningsgrad, som svarer til vores referencemaling (kommerciel lystbådemaling i den dyre ende). Farvandet omkring Hvidovre havn – mod København, Køge bugt og sydover - kunne være interessant for os at have med som ”dækningsområde”. Jeg vil derfor spørge, om I kunne være os behjælpelig med at finde og motivere nogle bådejere i jeres forening. Vi taler glasfiber og meget gerne lidt forskellig størrelse, type og sejlmønster.

 Håber i vil medvirke til at få skubbet en klart miljøforbedret bundmaling endeligt ud over rampen. Er der spørgsmål, er I mere end velkommen til at kontakte mig.

 

Med venlig hilsen 

Jacob Erik Holmblad

Bestyrelsesformand

EnCoat ApS

+4540303576

www.encoat.dk